Geslaagde jaarvergadering BGN

Afgelopen zaterdag 14 Februari heeft de BGN (Binnenvaartgroep Nederland) haar jaarvergadering gehouden.Het bestuur van de BGN ziet terug op een geslaagde vergadering.

Een van de onderwerpen die aan de orde kwamen was de presentatie van de nieuwe website van de BGN (www.binnenvaartgroep.nl) met als primeur het 'BGN personeelsplatform'. De nieuwe website werd door de leden positief ontvangen. Inmiddels is de website ook te bereiken via www.binnenvaartgroep.nl

Hoewel er nog geen publiciteit aan was gegeven, was er al een succesverhaal te melden over het 'BGN personeelsplatform'. Er was al iemand die zich had aangemeld en werk heeft gevonden middels de website.

Als website beheerder zou ik dan ook graag van deze gelegenheid gebruik maken om het personeelsplatform nogmaals onder uw aandacht te brengen, ik zie nog heel vaak Twitter berichten voorbij komen waarin om personeel gevraagd word. Probeert u het ook eens middels het BGN personeelsplatform. Het systeem brengt automatisch de zoekende en aanbiedende partijen met elkaar in contact.

Daarnaast zou ik de leden die dit nog niet opgemerkt hebben er op willen wijzen dat u een gratis vermelding op de ledenpagina kunt krijgen, stuurt u daarvoor een beknopt verhaal, eventueel een link naar uw website en een foto en / of logo naar systeembeheer@vcu.nl

Op de nieuwe website is ook de mogelijkheid voor sponsoring ingebouwd, in de eerste instantie is de doelgroep toeleveranciers van de Binnenvaartgroep Nederland, zij kunnen tegen een bepaalde vergoeding een vermelding krijgen op de sponsorpagina.

Wilt u als toeleverancier ook een vermelding op de website, vul dan het contact formulier op de website in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Contactgegevens

Vliestroom 18
8321 EG Urk

T: 0527-683535
F: 0527-681939