Uitnodiging BGN leden

Lezing van dokter Lucas Viruly over het werk van de Radio Medische Dienst bij ROC Friese Poort op Urk.

ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen organiseert samen met Kennis Instituut Veiligheid (KIV) en Maritieme Opleidingen Urk (MAROP) op zaterdag 6 februari 2016 van 10.00 uur tot 12.00 uur op Lange Riet 2 op Urk een lezing over het werk van de Radio Medische Dienst. De toegang is gratis, er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd voor het KNRM station Urk.

Tijdens de lezing vertelt dokter Lucas Viruly, arts bij de Radio Medische Dienst (RMD) van de KNRM, over zijn werk voor de RMD. Hij richt zich hierbij met name op de vissers en hij ondersteunt zijn verhaal met praktijkvoorbeelden en foto- en filmmateriaal. Klaas Mars van Shipcenter Urk gaat vervolgens in op de verplichtingen rondom de medische uitrusting aan boord.
Na afloop is er ruimte om met elkaar van gedachten te wisselen en informatie in te winnen over de diverse opleidingen/trainingen, ook op medisch gebied. 

ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen is opleider voor de zakelijke en particuliere markt. Sinds de samenwerking met Maritieme opleidingen Urk en Kennis Instituut Veiligheid is het scholingsaanbod uitgebreid met maritiem onderwijs en veiligheid op het water.

Contactgegevens

Vliestroom 18
8321 EG Urk

T: 0527-683535
F: 0527-681939